Bayer u Srbiji

Uigran tim, više od dve decenije prisustva, iskustvo, temeljan pristup i dobro poznavanje lokalnog tržišta, glavne su odrednice kompanije Bayer u Srbiji

Jelena Tokanović, Generalni direktor Bayer d.o.o

Jelena Tokanović, Generalni direktor Bayer d.o.o

Predstavništvo Bayer grupe osnovano je u Srbiji 1997. godine. Kao i u svetu, Bayer u Srbiji deluje u oblasti Life Science nauka. Sa preko 70 zaposlenih, Bayer u Srbiji zauzima lidersku poziciju u ključnim oblastima farmacije i poljoprivrede. Briga o zdravlju ljudi i životinja, kao i ulaganje u razvoj domaće poljoprivrede, glavni su ciljevi kompanije Bayer u Srbiji.

Odgovornim poslovanjem Bayer doprinosi unapređenju zdravstvenog sistema i poljoprivrede naše zemlje. Kao prepoznatljiv brend, Bayer je sastavni deo domaće farmaceutske industrije i poljoprivredne proizvodnje.

Kvalitetom svojih proizvoda i usluga Bayer je u samom vrhu ponude na našem tržištu. U Srbiji posluju sve tri Bayer divizije - Pharmaceuticals, Consumer Health i Crop Science , u okviru koje se nalazi i poslovna jedinica Animal Health.

Ono što Bayer izdvaja na tržištu je posvećenost održivom poslovanju i sprovođenju brojnih društveno odgovornih inicijativa i aktivnosti. Bayer u Srbiji svake godine organizuje oko 300 okruglih stolova na kojima učestvuje preko 15.000 poljoprivrednih proizvođača. Takođe, Bayer redovno organizuje edukativna predavanja i radionice. Kao društveno odgovorna kompanija, Bayer već treću godinu za redom pomaže rad SOS Dečijeg sela u Kraljevu, ustanove koja, kroz preventivne aktivnosti u borbi protiv napuštanja i zanemarivanja, radi na jačanju porodice i zajednice zarad dobrobiti najmlađih.