Advancing Together as One

Dve kompanije. Dva snažna portfolija proizvoda. Dva sistema za istraživanje i razvoj. Sada, napreduju ujedinjeni.

Nikada ranije inovacije nisu bile ovoliko važne u poljoprivredi. Naš svet se suočava sa ogromnim izazovima, od klimatskih promena, ograničenih prirodnih resursa, do rastuće svetske populacije. Mi verujemo da je poljoprivreda deo rešenja.

Današnja prekretnica znači da će se dva vodeća inovatora u oblasti poljoprivrede udružiti, kako bi unapredili poljoprivredu revolucionarnim inovacijama, u korist poljoprivrednika, potrošača i naše planete.

Mi smo odgovoran globalni tim koji radi na unapređenju poljoprivrede kroz napredne inovacije, u korist poljoprivrednika, potrošača i naše planete.

Od najdubljih korena na planeti Zemlji, do njenih najudaljenijih satelita, kombinujemo modernu nauku sa dovitljivošću poljoprivrednika, kako bismo im inovacije stavili na dohvat ruke, pomogli im da prehrane svet koji raste i da očuvaju prirodne resurse.

Iako nemamo odgovore na sva pitanja, naša želja za otkrićem, saradnjom i radoznalošću govori da nikada nećemo prestati da težimo ka tome da ih pronađemo.

Našim radom želimo da obezbedimo bolja rešenja za sve poljoprivrednike, kao i da krajnjim potrošačima pružimo veći izbor, kako bismo pomogli njima i našoj planeti da napreduju.

U Bajeru, mi to zovemo: Naukom do boljeg i kvalitetnijeg života.